AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’associació:

Nom associació: RETECORK

Raó social: RETECORK, Xarxa Europea de Territoris Surers

NIF: G17994765

Adreça: C. Irene Rocas, 1 · 17124 Llofriu, Palafrugell (Girona)

Adreça: 972 303 360

Correu electrònic: retecork@retecork.org

 

1- FINALITAT DEL LLOC WEB

La finalitat d’aquest lloc web és la promoció dels territoris surers, els seus productes i activitats relacionades amb el sector del suro a Espanya.

El present avís legal (en endavant, “Avís Legal“) regula l’ús del lloc Web: www.visitterritorissurers.cat.

 

2- LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre RETECORK amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

3- ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés al present lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb RETECORK o qualsevol de les seves delegacions.

 

4- PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel•lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de RETECORK i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, ni tan sols citant les fonts, a excepció de que hi hagi consentiment per escrit de RETECORK.

 

5- CONTINGUT DEL LLOC WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

RETECORK es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació que contenen les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a l’esmentada informació a certs usuaris.

RETECORK no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de RETECORK. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de RETECORK tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.